dimecres, 2 de setembre de 2015

COMUNICAT

COMUNICAT OFICIAL DE L'AGRUPACIÓ CÍVICA I CULTURAL «BISAURA»
Benvolguts amics, participants, socis, col·laboradors del BallaBisaura... un any més ens dirigim a tots vosaltres a través de la nostra pàgina web. Aquest any, però no és per donar la benvinguda al cicle: tots sabeu que l’economia del nostre país no passa pel seu millor moment, i tot el que afecta a la cultura ha rebut de valent. El BallaBisaura no en queda al marge i aquests últimes anys ha sofert també les retallades. Aquest any no podem tirar endavant el cicle i pensem que és millor una retirada a temps que perdre la qualitat que durant aquets 18 anys hem intentat mantenir. No sabem si és definitiu o vindran temps millors, però de moment  us hem de dir:  a reveure i moltes gràcies a tots els qui durant tot aquest llarg temps heu fet gran el BallaBisaura.
Volem aprofitar per donar les gràcies a tots els comerços, restaurants, establiments, entitats,  associacions de comerciants, a tothom qui ha col·laborat amb  els seus productes per poder fer les paneres que s’han mantingut fidels al BallaBisaura. Volem agrair al Parc del Castell de Montesquiu totes les facilitats que ens ha donat per poder utilitzar les seves instal·lacions per dur a terme la Trobada de Cantadors; al Restaurant de la CasaNova del Castell, per la col·laboració en la mateixa Trobada;  l’aportació i ajuda rebuda de  Ratafia Bosch; a totes les institucions que han fet possible que durant 18 anys es pogués realitzar el BallaBisaura; i sobretot el suport rebut dels Ajuntaments del Bisaura: Montesquiu, Sant Quirze de Besora, Santa Maria  de Besora, Sora i Vidrà.
L’Agrupació Cívica i Cultural Bisaura, malgrat no tirar endavant amb el BallaBisaura, no desapareix com a Entitat: l’Aula de Música, que ja fa temps que està en funcionament, continua amb la seva tasca a la Casa de Cultura de Sant Quirze de Besora.
Aprofitem per agrair molt especialment a tots els socis de la Cívica que durant molts anys ens ajuden i ens donen suport econòmic amb el pagament de la seva  quota anual a l’entitat. Per qualsevol cosa, podeu seguir en contacte amb nosaltres a través d’aquesta web, del facebook, del correu electrònic o bé als telèfons de sempre.
En representació de totes les persones que durant aquests 18 anys hem organitzat el BallaBisaura: MOLTES GRÀCIES A TOTS I A REVEURE!!
 Mercè Gost

Presidenta de l’Agrupació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada